11.1.09

dag 6

under samlingen i dag sa jeg at det hadde vært skikkelig håpløst i gamlebyen med alle som stirret og ingen bilder som fungerte fordi menneskene tror de skal smile på bilder og bare ødelegger samtlige situasjoner så snart de får øye på deg. og da sa philip workshopleder at jeg burde få meg burka. og sminke øynene mine mørkere. så i dag har jeg gått med skjerf surret rundt hodet så bare øynene synes, det ble jevlig varmt, men det funket faktisk overraskende bra. så jeg tror jeg skal gå til anskaffelse av en ordentlig en, så er resten av oppholdet mitt her sikret. nå er jeg jo fortsatt dobbelt så høy som den gjennomsnittlige bengaler, samt at jeg fortsatt har blek hud og blå øyne, men det er jo bedre enn ingenting.

flere bilder snart, det er bare veldig mye å gjøre om dagen. i morgen skal jeg opp grytidlig. typ så tidlig at det egentlig er sent på kvelden... siden jeg trenger flere bilder! D:

3 kommentarer:

  1. wow - burka! Det var det vi fleipet om.. Da blir du ikke solbrent, innsiget av basiller blir vel rimelig lite (men da slippes de jo ikke ut, heller, dumt..) Brune kontaktlinser, hm.. Jaja, ting kan vel egentlig bare bli bedre fra nå av :)

    SvarSlett
  2. haha så stilig! da har du jo sikret deg halloweenkostyme også!

    SvarSlett