31.1.09

dag 26

hjemme fra chobi mela V-party. elvecruise ftw! en ganske annerledes opplevelse, meeen det betyr ikke automatisk at det er noe jeg trivdes med eller føler for å gjenta på noen som helst måte.. .

vi var på en båt som var ganske skranten. de serverte mat i svære badekar. den var ikke noe å skrive hjem om akkurat. og spilte musikk som enten var veldig høy (og med svært dårlig lydanlegg kan det fort bli litt vondt for ørene), eller bare skurrete (og "skurrete" her er ikke bare litt lett knitring. vi snakker fifty-fifty musikk og skurr..). vi sov i en slags haug på veldig hardt gulv. jeg har vondt i ræva og ryggen. og å være et halvt døgn på den båten er liksom ikke det jeg forbinder med hverken "cruise" eller "party", men banglafolka var fornøyd, da.

også hadde vi sarier da. jeg, anne marte og cathrine. problemet var bare at folk på den båten var minst like irriterende og jævlige som folk ellers (skjønner ikke helt hvordan jeg kunne håpe på noe annet..). jeg har blitt tatt bilde av så evig mange ganger, sovende så vel som våken. fine greier. alltid like ålreit å våkne av at noen står bøyd over deg med kamera. "hello! one photo?" likte spesielt godt han fyren som drev og vrei på hodet mitt og som absolutt skulle ha det drømmende/tenkende/retard-blikket (noe han ikke fikk, bare så det er sagt) som de er så glade i her nede. tenker han fikk noen nye flotte bilder til portrettporteføljen sin der, gitt! å, som jeg elsker totalt talentløse mennesker med enorme mengder pågangsmot og selvtillitt. :)

nok klaging, over til bildz:

dill dall holom


party people.

grytidlig morgen: anne-stine i oransj fleeceteppe.

mitt skip er lastet med granittskulpturer, kanonkuler og en flokk elefanter. men se! vi flyter fortsatt!

jeg sover, og thea sover. (den eminente fotografen er teh michelet, er jeg ganske sikker på..)

frokost. forvokste, kandiserte snøflak, et egg, en appelsin/mandarin/klementin, og noe andre kjekslignende greier. ikke spesielt godt noen av delene..

effektivt tidsfordriv. :'D

2 kommentarer:

 1. du er søt når du sover <3

  det virket som en ganske stor båt da.. den dere var på altså ;O

  jeg trodde du likte å bli tatt bilde av jeg :P
  HEHEHE! du blir nok vant til det før du drar hjem igjen.. :p

  SvarSlett
 2. håper vannet var ganske grundt - eller kanskje ikke, vet ikke hva slags skumle vesener som bor nedi der, heller... Du kler den stilen.. :)

  SvarSlett