8.1.09

ashura

i dag var vi og så på feiring av Ashura.

It is commemorated by the Shi'a as a day of mourning for the martyrdom of Husayn ibn Ali, the grandson of the Islamic prophet Muhammad at the Battle of Karbala on 10 Muharram in the year 61 AH (October 10, 680 AD).

blabla. det feiringen hovedsakelig går ut på, og dette er basert på mine egne sneversynte observasjoner fra i dag, er å lage mest mulig bråk og å piske seg selv til blods med kniver i kjettingtråder. se for deg et ekstremt overdrevent og svært voldelig syttendemaitog..?

hvis du trodde du visste hva trengsel og mange mennesker var, så...


dette er trengsel og mange mennesker. i alle fall en bitte liten brøkdel av alle de som var der..

forøvrig noen ganske frekke mennesker, litt usikker på hvor mange mobiler, penger, røyk, etc som har blitt stjålet ut av lommene på folk, men ganske så mange..! heldigvis for meg er jeg så smart (og veldig fornøyd med det) at jeg hadde alt i en pose-greie under skjorta, så jeg har foreløpig ikke blitt frastjålet noe som helst.


trommefolk. tror ikke helt noe på at det bare var trommelyden som fikk dem til å sjangle rundt og bli ville i blikket, men meg om det!


haha. cross eyed anyone? tror faktisk han ser rett på meg på dette bildet, men det er også en mulighet for at han ser en helt annen vei. eventuelt at han ikke ser noe særlig i det hele tatt.. hvem vet!


en ganske kul unge med mer enn nok av attitude.


flammeslukerfyren som var så full of himself at han knapt enset noe annet enn seg selv og sin hylende fanklubb. han var svært så sjarmerende der han spydde flammer og gulpet tennvæske...


folk. stablet i høyden.


en fyr som solgte ender. og neida, de var ikke døde. de var ikke så veldig levende heller, men de holdt i alle fall hodet halvveis oppe, og jeg fikk øyekontakt med dem.. å være and (eller fugl, eller egentlig dyr generelt..) i bangla er ikke særlig stas.


til slutt, resultatet av å piske seg på ryggen mens man går i parade. vi har mer eller mindre konkludert i at bangla må være emoenes fødested..

alt i alt en varm, sykt slitsom, og veldig tett befolket dag. i morgen begynner workshopen, og jeg vet egentlig ikke helt om jeg har lyst til det.. i'm le tired!

6 kommentarer:

 1. kan det kalles masse-suggesjon, eller noe sånt? Virket ikke spesielt all right :( Du kjøper ikke en and, altså! Takke meg til Max, tross alt..

  SvarSlett
 2. guriland. det må være overveldende... nice pix! lurt av deg å ha ei påsa under frakken, utrolig kjipt å miste ting i utlandet!

  SvarSlett
 3. Lite kult å mobbe crosseyed-kid >:

  SvarSlett
 4. Attitude-kid! <3

  Hva går workshopen ut på?

  SvarSlett
 5. wooh! Jeg mente jeg hadde hørt navnet før da du snakket om det. Og jeg syns jeg gjettet ganske rett da jeg sa at deltakerne kanskje skulle dele smerten med han martyren! XD Jeg leste forøvrig en artikkel om det like etter at du hadde gått og da skjønte jeg at det muligens var det du skulle være med på. Men det var dagen før det hadde skjedd da. Kanskje det er en helt egen Piskemarsjeringsfestival som går over flere dager? Akkurat som en band camp. Beste fremføring vinner en pris? "Og prisen for beste klagesang går til...." - "Og prisen for beste piskesolo går til..." osv.osv. Synkronpisking burde forøvrig vært en idrettsgren.

  Og velkommen! Du er herved godkjent som medlem av trengselsklubben! Vi håper du får et fint og trangt opphold i trengselsstaten. Vel møtt til årsmøtet 22. februar! Av en eller annen grunn feires den i et utrengslet land. Jeg aner ikke hvorfor, jeg fikk bare beskjed om å si det, jeg.
  Og husk det er som vi pleier å si: "Ingenting er som en trang dag i byen!"

  Hilsen
  Generalsekretær Bert Bugge,
  Trengselsetaten

  Jeg syns du var ganske smart som tok med deg en sånn pose. jeg hadde forøvrig med meg det til India og det funka bra det! ;D håper du får den samme opplevelsen. øh.

  Jeg er fan av bildene dine. Og jeg tror cross eyed kid ser på deg. Eller prøver i det minste. Jeg tror han er litt snurt, fordi det at du tok bilde av han gjorde at han kom ut av klappetakta..

  Jeg er fan av bildene dine!

  Håper det går bra med workshop, og at du ikke har grunn til å grue deg!

  SvarSlett
 6. Oh, flammefyr som er full om himself er alles drøm <3 jeg er imponert over at du overlever trengselen, jeg tror jeg hadde fått sjokk og fallt om! Også tar du finfine bilder! Virkelig!

  SvarSlett