18.1.09

dag 13

i dag har vært den store møtedagen. jeg og cathrine har fartet rundt og snakket. og ventet. og ventet. og snakket. og ventet... i'm le tired.

anyschwayz, jeg dro til Acid Survivors Foundation. og snakket med sjefen der. en utrolig hyggelig fyr, og jeg følte meg veldig på samme bølgelengde. vi snakket i over en time, og det virket som om han koste seg, haha. (han kunne forøvrig også tre norske ord: mor, far og dement. og nei, det følger ikke med en logisk historie her..)

desverre er det ikke han som bestemmer om jeg får lov, det er jo tross alt de syreskadde som får bestemme om de vil eller ei... han sa i alle fall at han skulle tale min sak ("i will be, like, your lawyer!"), og sa at sjansen var sånn omtrentlig 50/50. jeg fyllte ut en skjema just nu, for å forklare alt jeg ville og blabla. hvis ikke jeg høres ålreit ut på det skjemaet, så gir jeg meg ende over.. xD

sånn ellers møtte vi på en fyr som snakket svensk på matbutikken i dag. jævlig ufresj fyr.. som ikke under noen omstendighet var i nærheten av å ta en nei for et nei. han ville ha oss med på et eller annet grejer.. "det kommer att bli jätte roligt!" jeg sa jeg het maria og ikke hadde bangla-telefon, og da konkluderte han i at det ville bli for dyrt å ringe meg. og så omtrent løp vi derfra for at han ikke skulle prate til oss igjen. også hadde han en stygg kamerat. sikkert en del av hans "look good in comparison"-taktikk. ikke at det funket noe særlig, menja.

nå er jeg gåen.

4 kommentarer:

 1. Spennende ventetid, da, med andre ord.. Ja, ufyselige folk finner selvsagt veien til Bangla også, hvorfor skulle man slippe unna der? Det snør! 30 cm nysnø på noen timer, yippi :)

  SvarSlett
 2. ..og ingenting å gjøre mens jeg venter.

  jeg vil også ha snø.. :(
  spar den til mars?

  SvarSlett
 3. egentlig - sånn EGENTLIG - liker du ikke snø.. Er det noe galt med hukommelsen :) Neida, det er lov å endre mening :) Nå snakker vi om ca. en halv meter snø, forresten, Mali trenger måkte "veier" i hagen.

  SvarSlett
 4. joho, jeg liker snø, bare ikke i lengden! en måned med snø er ålreit. tre måneder med sørpe er ikke ålreit.
  haha, håper du jager henne rundt så hun får nok mosjon! ;)

  SvarSlett