13.2.09

dag 39


i dag har jeg samlet nerdepoeng på stor skala. jeg vil i grunn ikke snakke om det.
bare nevner det, i tilfelle noen lurer på hva NERD-stempelet i panna mi er for noe når jeg kommer hjem. det går desverre ikke av i vask, så jeg må nok leve med det en stund fremover.

sånn ellers stod jeg opp ganske så tidlig i dag, bare for å overvære de første par timene av "the first day of spring", aka Pahela Falgun. hinduene har jaggu skjønt det! gult, oransj og rødt, blomster overalt (ergo en lite allergi-vennlig festival), koselig (alt er relativt) banglamusikk og små barn på husker. i blomsterkostymer. :'D

egentlig et ganske hyggelig konsept. litt mer fredelig enn ashura, selvom det ikke hadde gjort meg noe å ha et par human flamethrowers og litt blod her og der. mye fin sminke ute og gikk også; eyeliner i umenneskelige mengder har jeg alltid hatt sansen for, men når man slenger med en E18 av lipliner rundt kjeften i tillegg, blir det fort litt mye av det gode. jeg fikk masse farge i fjeset også. siden det er mye morsommere å trøkke farge opp i ansiktet på hvitinger, ettersom det synes veldig mye bedre. fun times.
internett har vært totalt retarded et par dager nu. irriterende, ettersom jeg er avhengig av min daglige dose mail, dA og questionable content. :(

/emoweep

...oi. nei. forresten. la meg endre det til /nerdweep ...

-__-;

3 kommentarer:

 1. Utrolig masse fine bilder. :)

  "om de blir publisert vet jeg ikke enda. jeg har fått halvannet tilbud, et helt her i bangladesh (daily star) og et halvt hjemmefra."

  :0 Så spennende! (Ja, jeg leste resten av kommentaren om "kanskje ikke" også, blir bare så langt sitat. ;-)) Hva slags tilbud er det hjemmefra?

  SvarSlett
 2. digger bildene! fargersj~ :D

  SvarSlett
 3. For en fin og fargerik dag det så ut som ^^; Også hvite laken på bakken n_n

  SvarSlett